Privé-Detective in België - Détective Privé en Belgique - Private Investigator in Belgium
Verzend deze pagina per mail - Print

Over ons

B.D.R.I. is een privé bedrijf, een naamloze vennootschap, ingeschreven in het handelsregister. Het hoofdkantoor bevindt zich: 122 Renbaanlaan, 1050 Brussel, België.

B.D.R.I. is in januari 1974 gesticht en de heer Robert (Bob) Louvigny is de algemeen directeur.

Ons bedrijf heeft een groep van ervaren en meertalige managers van wie de meerderheid een universitaire opleiding heeft genoten en vertrouwd is met de meest moderne onderzoekstechnieken.

Alle rechercheurs bezitten een autorisatie uitgegeven door de FOD Binnenlandse Zaken. Deze experts maken gebruik van “high performance” systemen en materiaal waardoor het hun mogelijk wordt zeer efficiënt en vakkundig te werken. Het betreft onder meer: computers, moderne telecommunicatiemiddelen, elektronische detecteer instrumenten, controle- en volgvoertuigen en topkwaliteit fotografische apparatuur die de constante bewaking van gevoelige operaties waarborgen.

Ten slotte hebben wij een exclusieve toegang tot een uitgebreid netwerk van databases. Deze nationale en internationale contacten garanderen onze rechercheurs snelle toegang tot verschillende landen en volledige controle van informatie.